Тежка катастрофа с екип на БГНЕС, в другата кола има загинал 22.09 | 12:50

Трима от агенцията са в Ловешката болница с опасност за живота след челен сблъсък

От iNews.bg

Мъж е загинал, а трима души в автомобил на Информационна агенция БГНЕС са с опасност за живота в ловешката болница след тежка катастрофа, причинена от челен удар между две коли на главния път София - Варна, близо до Ловеч. Това съобщиха за Дарик от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Ловеч.

Сигналът за инцидента е подаден в 8.45 ч. тази сутрин. Колите са се сблъскали на първия завой след разклона за село Абланица. Всичките четирима пострадали са били откарани в болницата, но там единият от тях е починал.

Единият от автомобилите е бил на агенция БГНЕС. От медията съобщиха, че поради тежък пътен инцидент с техни колеги, спират работа днес.

Все още се диагностицира състоянието на тримата мъже с опасност за живота, информира д-р Донка Минкова, прокурист на ловешкото здравно заведение. Освен лекарите на смяна в болница, са повикани и техни колеги, които са били в почивка.

Движението по главния път е временно ограничено и в двете посоки, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Потокът в посока Варна се отклонява през пътен възел "Абланица" - през с. Българене - до разклона за с. Дъбрава - и отново на път І-4. Движението в посока София се отклонява при разклона за Дъбрава - с. Българене - пътен възел "Абланица".

Продължава полицейският оглед на мястото на катастрофата. Причините все още се изясняват.

 

В спасяването на пострадалите се включил и известният ди джей Джорджо, който съобщи за инцидента в профила си във Фейсбук.

Водещи

Най-четени