Тениски и ризи, не бельо давали на служителите на ЕРП-то 14.03 | 10:53

"ЧЕЗ Разпределение България“ АД съобщава, че закупеното облекло е задължително поради изискваните лични предпазни средства и работно облекло

От Кремена Бедерева

"В съответствие с действащите нормативните изисквания на Наредба №3/19.04.2001г. за минималните изисквания за безопасност и здраве на работещите при използване на лични предпазни средства на работното място и Наредба за безплатното работно и униформено облекло, "ЧЕЗ Разпределение България" АД задължително осигурява на своите служителите изискваните лични предпазни средства и работно облекло.

Това разяснение дадоха от пресцентъра на дружеството по повод информацията, че долно бельо и куп други стоки и консумативи, използвани от служителите на ЕРП-то на Западна България, са включени в цената на тока.

От "ЧЕЗ Разпределение България" АД  уточняват, че работното облекло включва якета, гащеризони, обувки, ризи, тениски с къс и дълъг ръкав, шапка и ръкавици предоставени на служителите в зависимост от тяхната длъжност, сезона на използване (зимен и летен) и периода на износване. 

В приложение №3 към Договора за доставка на стоки, под позиция "Бельо долно" e отразена материална група № М 5103 в информационната система SAP, която включва тениски с дълъг и къс ръкав.

До настоящия момент "ЧЕЗ Разпределение България" АД не е доставяло и предоставяло на своите служители други стоки, освен споменатите вече артикули в тази материална група."

Водещи

Най-четени