Тефтерчето на Златанов било по-известно от това на Левски 09.10 | 19:28

Протестите успокоявали Кирил Добрев, че с БСП всичко енаред

От Христина Рафаилова

Тефтерчето на ексшефа на комисията за предотвратяване на конфликт на интереси Филип Златанов победило бележника на Васил Левски в интернет. 

Това стана ясно от думите на червения депутат Кирил Добрев. Той разказа пред bTV, че  като пуснал в  Google думата "тефтерче', на първо място му излязла информация за записките на Златанов. 

Народният представител каза, че копие от бележника, което е около 49 страници, е било изнесено в публичното пространство. 

Добрев определи ексшефа на комисията като симпатичен човек. Според него Златанов чинно си записвал всичко от това  какво е "заплащането, през начина за скриване на парите, до това кои хора са важни и кои не чак толкова".

Според депутатА няма никакво съмнение, че инициалите Ц.Ц. в бележника за политически поръчки са тези на бившия вътрешен  министър Цветан Цветанов.  

Добрев видя положителна страна в протестите и каза, че докато имало скандирания навън, той е спокоен за бъдещето на левицата. Според него това означавало, че тя е жива и вълнува хората. 

Водещи

Най-четени