Това е насочено точно срещу израелските гости 19.07 | 10:20

Това смята председателят на Съюза на собствениците на "Слънчев бряг" АД

От Кремена Бедерева

"Искам да изразя съболезнованията на починали", каза председателят на Съюза на собствениците на "Слънчев бряг" АД Елена Иванова пред Дарик радио.

Тя увери, че мерките в курорта са засилени. В хотелите по принцип има мерки за сигурност, независимо дали има атентат.

Усещането е, че се е случило нещо различно. Винаги сме показвали, че България е един оазис – след вчерашния случай усещането не е такова. Но не трябва да се отдаваме на паниката. Трябва да се мобилизираме всички – и правителство, и властите, смята председателят на Съюза на собствениците на "Слънчев бряг".

Никой не е застрахован - надявам се това да е единственият подобен случай и България да остане тихо и спокойно място, какво е известно сред чуждите туристи, допълни Иванова.

Това, което България предлага за израелските гости специално, защото те не идват на ваканционен туризъм, а по-скоро на хазартен, е специално. Нямаме кой знае каква конкуренция. Това е насочено точно срещу израелските гости и туристи, смята Иванова.

Тя припомни, че допреди 2-3 години имаше полицейски ескорт за всички автобуси, които извозват израелски туристи, от летището до курорта.

Водещи

Най-четени