Тошко Йорданов нападна Христо Иванов 14.07 | 14:01

Заместникът на Слави Трифонов е ретуитнал и много други постове, в които се изразява подкрепа за хода на лидера на "Има такъв народ"

От iNews.bg

Няколко часа, след като съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов нарече предложения от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов проектокабинет "предишно издание на Сарайския модел" около ДПС и го призова да преговаря с "партиите на протеста", зам.-председателят на формацията Тошко Йорданов го атакува през профила си в "Туитър".

Пред Би Ти Ви Иванов каза, че идеята на Слави Трифонов е била шокираща за много хора "и като начин на действие, и като съдържание, и като персонален състав". Той изрази надежда, че става дума за грешка, а не добре обмислен ход, целящ разпадането на възможна управленска конфигурация с участието на т.нар. "партии на протеста".В отговор Тошко Йорданов първо сменя профилната си снимка в социалната мрежа с такава, на която Иванов гледа Бойко Борисов като внушението е за "влюбен поглед". Освен това зам.-председателят на "Има такъв народ" пише: "Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато говори публично и да мисли за последствията. Ако мисли", пише "Клуб З".

Той допълва, че ако не е била партията на Слави Трифонов, "Тиквата щеше още да е премиер". "Не хващате ли реалността? Наблюдавам с тъга чудовищното късогледство и министерски мечти на т.нар. политически лидери. Ок!", казва пък друг туит.

"Пак да припомня защо Тиквата не е премиер! Разбирате ли накъде ви бия? ЦИК при 100% обработени протоколи: "Има такъв народ" печелят изборите. Партията на Слави Трифонов води и при вота в чужбина", пише още заместник-председателят на победилата на изборите формация.

Тошко Йорданов повтаря и тезата на Слави Трифонов, че ако предложението премиер да стане Николай Василев е създаване на НДСВ 2, то след като Христо Иванов е бил министър на Бойко Борисов, това означава ли, че "Да, България" са ГЕРБ 2?".

Заместникът на Слави Трифонов е ретуитнал и много други постове, в които се изразява подкрепа за хода на лидера на "Има такъв народ".

Водещи

Най-четени