Трагедия! Баща на 2-годишно дете скочи от 15-ия етаж в Бургас 16.06 | 21:37

Минути преди да отнеме живота си, мъжът казал на съпругата си, че отива да пуши

От iNews.bg

34-годишният Тодор Маринов, баща на 2-годишно дете, скочи от 15-ия етаж на бл. 46 в бургаския ж. к. Славейков, съобщава Флагман.

Мъжът полетял от терасата на жилището си снощи и се размазал върху плочата над блоковото пространство. Съседи чули свистенето и трясъка от удара на тялото на Тодор в бетона. Първоначално помислили, че някой от високите етажи изхвърля боклука си, но после с ужас видели тялото на плочата.


Те подали сигнал на тел. 112 и освен полиция и линейка, на място е дошла и пожарна. Днес децата, които знаят за трагедията, пищят, когато минават в района. Тодор Маринов е бил собственик на фурна в центъра на Бургас, а баща му има магазин за хранителни стоки в ж. к. Славейков.

"Нормални хора са, никога не сме имали проблеми с тях. Тодор и съпругата си гледаха детенцето си, не са се карали. Момченцето им се казва Кристиян. Но явно причината е наследствена обремененост”, разказват съседи на почерненото семейство.


Преди години, когато Тодор бил малък, майка му се самоубила като се обесила в същия блок.

Снощи Тодор излязъл на терасата след една нормална семейна вечер. Според съседи, той казал на жена си, че излиза да пуши. Детенцето спяло. По нищо не личало, че бащата има намерение да сложи край на живота си. Само минута след това обаче младият мъж полетял през перилата.

Водещи

Най-четени