Трагедия в Сапарева баня 19.04 | 17:02

Самоуби се братът на заместник-кмета

От iNews.bg

Сапарева баня е в шок. Истинска трагедия се случи по празниците в семейството на зам.-кмета Васил Маргин. 33-годишният му брат Валентин е сложил край на живота си.

Васил Маргин открил тялото на брат си Валентин. Той дошъл в дома му и се натъкнал на грозната гледка. Валентин лежал на пода, прострелян в главата и целия окървавен.

Веднага заместник-кметът се обадил на телефон 112 да търси помощ за брат си. До последно се надявал, че има шанс да оживее.

Екип на Спешен център - Сапарева баня веднага се отзовал на повикването. На място пристигнал дежурният д-р Христов, който обаче констатирал смъртта.

Майката на двамата братя била в къщата, когато по-малкият й син се самоубил, но не чула изстрела. Бойният автомат, с който се застрелял Валентин Маргин, е бил съвсем нов, полицията изяснява дали оръжието е законно.

Според съседи, психиката на Валентин Маргин не издържала, след като разбрал, че 4-годишната му дъщеричка Пламена остава да живее при майка си. Той много обичал и съпругата и детето си, пише struma.bg.

Погребението на Валентин Маргин е утре.

Валентин Маргин сложи край на живота си, като се простреля, налапвайки дулото на боен автомат на Разпети петък.

Водещи

Най-четени