Трагедия в Хасково! Младеж си глътна езика и издъхна по време на мачле (СНИМКИ) 10.07 | 12:12

Младият спортист бил студент в Пловдив, собственикът на игрището твърди, че става дума за инфаркт, защото момчето се строполило без съприкосновение

От iNews.bg

21- годишен младеж от Хасково си глътна езика и почина на футболно игрище. Сигналът е подаден на телефон 112 в 23:00 часа снощи. Младежът е бил на игрището зад монумента Богородица на Ямача.

Според наемателя, в 22 часа група младежи са наели едното игрище, за да играят футбол. Късният час не е изненада. През лятото много хора предпочитат да тренират по тъмно, защото е по- хладно.

Момчето е било в единия отбор. Към 22,50, то просто се строполило на терена. Приятелите му веднага звъннали на телефон 112, но линейката пристигнала чак след 15 минути, пишат колегите от haskovo.live. Наемателят твърди, че причина за забавянето е, че сигналът е приет от тел. 112 в Кърджали и първо е пренасочен към спешното там, след което към хасковските линейки.

Според наемателя, момчето се е строполило без да има съприкосновение с други играчи. В момента на падането не е играл с топка, нито е бил в игрова ситуация. Бил е сам в средата на игрището. На 50- тата минута от началото на футболната среща, просто се свлича на терена.

Наемателят на игрището не вярва причина за смъртта да е глътнатия език. Според него, младежът вероятно е получил инфаркт. От МВР потвърдиха за случая, но официалната причина за смъртта ще стане ясна след приключване на аутопсията.

21- годишния младеж живее на ул. ” Червена стена”. Бил е студент в Пловдив и преди дни се е завърнал в родния си град. Не е посещавал често футболното игрище. Според наемателя, до снощи, може би два пъти да е идвал да играе футбол с приятели.

Днес наемателят на футболния комплекс беше в шок. Отказа да бъде сниман.Разказа, че цяла нощ не е спал, заради инцидента, който е станал пред очите му. Въпреки това, игрищата работят и днес . Тренировки преди обяд провеждаха деца от единия футболен клуб в града.

Водещи

Най-четени