Трима души се удавиха само за един ден в Бургаско 01.07 | 14:15

От iNews.bg

Трима души са се удавили в неделния ден в Бургаско. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Бургас, цитирани от БГНЕС.

48-годишна бургазлийка се е удавила в местността Иракли. Съобщението за инцидента е получено около 12.15 ч. в Участък – Обзор към Районно управление - Несебър. Жената дошла на неохраняемия плаж заедно със съпруга си, влязла на 30-40 метра навътре в морето. Въпреки опитите й да излезе от бурното море, бургазлийката не успяла да излезе от водата. Тялото й е извадено от плажуващ мъж от Враца.

44-годишен пловдивчанин се удави в бурното море на плаж "Делфин" до Ахтопол. За случая е съобщено около 14.10 ч. в неделя в Районно управление - Царево. Тялото му е откарано за аутопсия в отделение "Съдебна медицина" при УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Царево.

Около 17.40 ч. в неделя в Районно управление - Поморие, е получено съобщение за удавен мъж в морето край поморийската местност "Косата". Установено е, че това е 64-годишен софиянец, влязъл малко по-рано да се къпе в морето. Тялото му е открито на пясъчната ивица на неохраняем плаж пред почивна станция "Мак" - Габрово.

Водещи

Най-четени