Трима загинали по пътищата от сутринта 12.12 | 10:41

Петима са в болница след удар на автобус в дърво

От iNews.bg

Трима души загубиха живота си на пътя тази сутрин. Двама от тях са загинали при катастрофа в Новозагорско. Третата жертва е младо момиче, прегазена от камион на пешеходна пътека.

Първият тежък пътен инцидент е станал към 7:30 часа на пътя между селата Сокол и Еленово, община Нова Загора, област Сливен. Там автобус с работници се е ударил в дърво край пътя. При инцидента двама са загинали, по първоначални данни - шофьорът и един и от пътниците. Още петима са откарани в болница в Нова Загора за установяване на състоянието и оказване на медицинска помощ. На мястото на произшествието са екипи на Пътна полицияя и Спешна помощ, извършва се оглед, движението не е затруднено.

Около 9 часа днес на ул."Славянска" в Благоевград е станал друг пътен инцидент, при който 19-годишно момиче, пресичайки пътното платно на обозначено място (пешеходна пътека), е ударено от товарен автомобил "Ман", управляван от 53-годишен водач. Момичето е загинало на място. Районът на инцидента е заграден, извършва се оглед. Продължава работата за изясняване на обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.

Водещи

Най-четени