Убиецът от Варна и невярната му жена - един до друг и след смъртта 08.01 | 08:43

Бащата на убитата Живка иска да бъдат погребани заедно

От Кремена Бедерева

Петър Евтимов, който уби невярната си жена и любовника ѝ, ще бъде погребан в един гроб с нея. Петър и Живка нямат брак, но дълго време са живели като семейство и имат две деца. Може да му е била невярна половинка, но е и майка на двете му деца, казал бащата на убитата – Пенчо, който е бивш полицай и думата му се чува, пише в. "Телеграф".

Рано вчера сутринта той отпътува с колата си за Варна, за да прибере телата на дъщеря си и зетя си от моргата. "Познавам ги от 20 години, бяхме приятелски семейства, много добри приятели. Петър беше добро момче. Живка беше винаги усмихната. Не знам как ще изкарам погребението", коментира преди това селският свещеник отец Иван.

Бащата на 39-годишния стрелец Петър Евтимов – Евтим Георгиев, потвърди в родния си град Дългопол, че е роднина с дядо Кирил. Двамата били деца от две сестри. Дори митрополитът им гостувал в Дългопол. За посещението потвърди и местният свещеник Иван.

А същевременно Facebook може да се окаже един от виновниците за смъртта на убитите при показната стрелба във Варна Живка и Стефан. 

Водещи

Най-четени