Учителят, псувал във Facebook: Всички в гимназията ме обичат 10.12 | 09:03

Преподавателят даде първото си интервю след уволнението

От Гергана Златкова

След като скандален статус във Facebook профила на учител от елитна смолянска гимназия разбуни духовете там, днес преподавателят гостува за първи път в телевизионно студио след последвалото му уволнение.

В сутрешния блок "Денят започва" Никола Кисьов заяви, че статусът не е негов.

По думите му профилът му в социалната мрежа е бил хакнат.

Учителят не беше много словоохотлив, тъй като все още тече разследване по случая, но и не личеше да съжалява за постъпката си.

Николай Кисьов изрази мнение, че повечето ученици от смолянското училище го подкрепят и не знае да има врагове.

Припомняме ви, че скандалният статус, който взриви социалната мрежа, представляваше псувни и хомосексуални закани към ученици.

"Пожелавам на всички повечко олио, грес, вазелин, зехтин... Когато някой се бори за вас и вие го смазвате... Какво правим? Дано сте си решили хубаво и прилежно задачите. Да сте ми живи и здрави и м... ви!", пише учителят в нета във връзка с призива му към ученици да дойдат да подкрепят отбор от гимназията, който участвал във футболен мач.

Кисьов се обръща към ученик така: "...Ако искаш да те лашкат яко, защото си доказан п...л." Под статуса ученици са написали на учителя, че поведението му е непристойно. На следващия ден от негово име е публикувано извинение.

Най-четени