Фатално спречкване в Ямболско, жертвата е 64-годишен мъж 05.06 | 15:01

Полицията арестува 31-годишен мъж след инцидента

От iNews.bg

Криминалисти разкриха и задържаха извършител на тежко престъпление в Ямболска област. Повдигнато е обвинение на 31-годишен мъж е и му е наложена 72-часова мярка за задържане.

Разследването започнало след сигнал, постъпил в 2.40 часа вчера в РУ – Елхово. От центъра за спешна помощ съобщили за починал мъж в търговски обект в село Бояново.

Изпратеният на място полицейски екип запазил местопроизшествието и отцепил периметъра около него. За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Ямбол. Извършен е оглед от оперативно-следствена група при РУ – Елхово.

Установена е самоличността на жертвата – 64-годишен жител на Ямбол. В хода на проведените процесуално-следствени действия са иззети веществени доказателства, проведени са разпити. Изяснено е, че между починалия и група млади мъже от селото възникнал скандал, прераснал в спречкване, при което той паднал и получил фатална травма на главата.

В резултат на проведените действия по разследването, към момента е повдигнато обвинение на 31-годишен мъж за извършено престъпление по чл. 115 от НК.

С прокурорско постановление му е наложена мярка задържане за срок до 72 часа. В рамките на образуваното досъдебно производство процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Окръжна прокуратура – Ямбол.

Водещи

Най-четени