Фенове на „Левски“ пред Народното събрание 31.01 | 14:49

Събралите се са десетки, обещават следвщия път да са повече

От iNews.bg

Десетки привърженици на футболния отбор "Левски” се събраха пред Народното събрание, за да подкрепят спасяването на синия отбор, предаде БГНЕС.

Сред присъстващите няма ултраси и радикално настроени запалянковци. Протестът за момента е мирен, не се чуват политически послания.

Протестиращите не скандират и не носят плакати, някои от тях са облечени с фланелки на любимия отбор и носят шалчета.

Феновете отказват да говорят за ситуацията в "Левски” и твърдят, че са се събрали, за да изпият по едно кафе, тъй като мачове не са играни от месец декември и футболът им липсва.

"Дошли сме тук да се видим, да си говорим. Какво да се повтарям – за едни майка за едни мащеха, за едни стадиони, първенства, бази, парите са им чисти и кристални, за другите – давай да ликвидираме, постоянно да пречим. Едни парашутисти, собственици, дългове. Домусчиев? Не могат да го пипнат, не искат да го пипнат, е това е истината”, заяви фен на "Левски”.

"Следващият път със сигурност ще сме повече. Иначе тази дума протест никой не я е споменал тук, събрали сме се приятели. От декември не сме се виждали, искаме да пием по кафенце”, коментира друг от запалянковците. 

Водещи

Най-четени