Хакнаха Реформаторите в деня на конгреса им 28.01 | 11:54

Блокът стяга редиците за изборите, избира и нов орган на управление

От iNews.bg

В деня, в който Реформаторският блок ще проведе първия си конгрес, хакери са ударили електронната поща на политическото обединение. От членовете на формацията призоваха хората, които получават информация от този мейл, да я игнорират. Хакерстака атака е дошла само часове преди да започне конгресът в София, чието начало е обявено за 12:00 ч. Не става ясно засега дали между двете има общо.

Първият конгрес на Реформаторския блок се провежда днес в София. Делегатите пристигат от всички области и общини в страната. Конгресът ще очертае приоритетите на Реформаторския блок преди предсрочните парламентарни избори на 26 март, ще направи оценка на участието на РБ в управлението в последните 2 години и ще обсъди стратегията за предстоящия вот. Форумът ще открие пътя за разширяване и развитие на Блока, в това число и чрез индивидуално и групово членство.

По време на конгреса ще се избере и нов орган – Национален координационен съвет, в който ще участват всички партии от РБ, както и представители на индивидуалните и групови членове.

В програмата на форума са включени обръщения на лидерите на партиите, на председателя на предизборния щаб и шефа на кампанията, на знакови лица и кметове на Реформаторите от страната. Предвижда се да бъде гласувана и политическа резолюция на Първия конгрес на Реформаторския блок.

Водещи

Най-четени