Цветан Василев: Третото правителство на Борисов е най-лошото и мафиотско! Пеевски властва в Нова тв (ВИДЕО) 10.06 | 09:30

Василев чистосърдечно призна, че създаването на партия "България без цензура", водена от Николай Бареков му е една от най-големите грешки

От iNews.bg

Банкерът Цветан Василев, който се намира в изгнание в Сърбия, даде интервю пред TV1, където въпросите му задаваше водещата Генка Шикерова. Той направи някои нови разкрития, чрез свои твърдения, за властта у нас и най-вече за премиера Бойко Борисов, депутатът от ДПА - Делян Пеевски и почетният председател на същата политическа сила - Ахмед Доган. Така продължи линията на друг беглец - Васил Божков.

Няма да са много медиите, които ще дадат гласност на думите на Василев, който отдавна алармира за гранд корупция по високите етажи на властта у нас. Припомняме, че той съумя да се укрие от прокуратурата в България и заживя в Белград. Влиятелният допреди 7 години банкер е убеден, че ако се предаде на правосъдието в родината - може да бъде физически ликвидиран. 

Някои от по-интересните твърдения на Василев са, че в момента Нова телевизия е новата телевизия на властта, по подобие на TV7 по негово време. В ефира й са се настанили много от бившите кадри на TV7 и лансират пропагандата на силните на деня. Според Василев братя Домусчиеви просто финансират медията и търпят негативите, а облагите и програмната й политика се определят от Делян Пеевски. 

Друга убеденост на Цветан Василев е, че сегашният кабинет на Бойко Борисов е възможно най-лошият и мафиотизиран, защото изцяло се е обвързал и е в зависимост от Пеевски и Доган. 

Василев чистосърдечно призна, че създаването на партия "България без цензура", водена от Николай Бареков му е една от най-големите грешки.

По негови свидетелства е имало куп скандални рекети докато е бил собственик на КТБ от страна на премиера Борисов и Пеевски, а освен това осветли доста потресаващи сделки.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО МУ УЧАСТИЕ ТУК

Водещи

Най-четени