Цветан Цветанов агитира по улиците на село Царева Ливада 05.10 | 13:34

ГЕРБ ще върне младите в община Дряново, обеща зам.-председателят на партията

От Стефан Марков

 Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов показа, че партията се интересува не само от изборните резултати в големите общини. Той подкрепи лично кандидата за кмет на село Царева ливада, община Дряново – Наталия Ковачева. Дясната ръка на премиера Бойко Борисов бе посрещнат по стар български обичай – с хляб и сол от момичета в народни носии.

 Бившият вътрешен министър обходи селото надлъж и нашир и се спря да разговаря с всеки срещнат. Агитацията му за вота на 25-и октомври бе кратка и ясна: "Изберете Наталия Ковачева за кмет на Царева ливада с номер 6 и номер 6 за общинските съветници от ГЕРБ в община Дряново. Отбележете номер 11 за кмета на Дряново, който подкрепяме – Мирослав Семов".

 Когато бе запитан какво конкретно ще стори ГЕРБ, за да подмомогне западащия регион, Цветанов бе категоричен: " Дряново е прекрасна местност, която може да се развие туристически и младите хора да се завърнат. Именно това е нашата цел и това, което би вдигнало околията. Знам, че хората тук имат идея да се построи и параклис в Царева ливада – ние ще помогнем", зарече се Цветан Цветанов.  

Той се запозна и с инициативата на Младежи ГЕРБ, Мирослав Семов и Наталия Ковачева да бъде възстановен локомотивът на жп гарата, който е символ на селото. "ГЕРБ и кандидатите ни тук със собствен труд и средства ще възстановят музейния експонат", обеща Цветан Цветанов.

Самата кандидатка за кметица на Царева ливада Наталия Ковачева разясни, че иска най-доброто за селото, защото е родена в него и продължава да живее в него със семейството си. : С кандидата за кмет на Дряново Мирослав Семов вече имаме много планове – за църква, за развитие на историческите и туристически местности в района около селото", изброи Ковачева. Мирослав Семов, който се хвърля в битка за община Дряново пък призова хората да не се страхуват, дори от тези, които ги плашат, че няма да ги лекуват, ако не гласуват за тях.

Водещи

Най-четени