Цветан Цветанов обяви слогана на ГЕРБ за евроизборите 07.04 | 14:19

Зам.-председателят на партията и шеф на предизборния й шаб изтъкна работата на евродепутатите

От iNews

ПП ГЕРБ представи в централата на партията слогана си за предстоящата предизборна кампания за европейския вот на 26 май, предаде репортер на Novini.bg.

,,Винаги сме се стремели слоганът да съответства на всичко, което сме направили за България и българите - какво сме направили по време на Българското европредседателство и какво са направили нашите представители в Европейския парламент'', заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

По време на представянето на слогана Цветанов изтъкна работата на евродепутатите от ГЕРБ, като започна с дейността на еврокомисаря ни Мария Габриел. Той посочи, че тя е изключително подготвена и България беше чувана в ЕС с всичко, което тя правеше, включително и диалога за Западните Балкани.

Цветан Цветанов посочи и постиженията на Андрей Ковачев, Емил Радев, Андрей Новаков, Ева Майдел, Ивелина Василева, Милена Павлова и Асим Адемов.

,,За ГЕРБ представянето на слогана винаги е било нещо важно, това не е просто едно рекламно изречение. Това са оценки на времето и конкретни предизвикателства, които стоят пред българското общество'', заяви председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

,,През 2007 година обещахме прозрачно управление, гарантирано от ГЕРБ. Оттогава всичко се прави пред очите на българската общественост. Ето защо всеки слоган трябва да има връзка с предишните и да задава посоката на развитие. Слоганът на ГЕРБ за предстоящия евровот е "Европа ни чува". Европа чува хората, които има какво да кажат. С този слоган искаме да кажем на българската общественост, че ще продължим да бъдем важна част от дневния европейски ред'', посочи Герджиков.

От партията съобщиха още, че е разработено мобилно приложение, което се казва "Кауза" и е предназначено за симпатизантите на ГЕРБ. Целта на иновативното приложение е да ги информира за бъдещите активности на партията и, споделяйки сведения помежду си, да предотвратят разпространението на фалшиви новини.

,,Европа ни чува, когато правим видими резултати'', завърши Цветан Цветанов и допълни, че следващата неделя ГЕРБ ще представи и предизборната си платформа за евровота.

Водещи

Най-четени