Цветанов: Бойко Борисов и министрите са поели ангажимент водният цикъл при Димово да бъде завършен 16.04 | 15:48

ГЕРБ призова БСП да не политизира проблема

От iNews.bg

ГЕРБ е лидер сред системните партии, които съществуват в България. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред журналисти във Видин. Той подчерта, че когато ГЕРБ поеме ангажимент да работи за една община, работи за всички нейни жители.

"Не трябва да политизираме проблемите, а да обединим усилията си, защото истината е, че неизпълненият воден цикъл на Димово е стартиран 2009-2010г. - при управлението на кмет от БСП. За нас е важно да намерим решение на проблема. За това ангажимент са поели премиерът Бойко Борисов и нашите министри", заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че за развитието на региона най-важна е пътната инфраструктура. "Ние знаем, че проблемите са тежки и че водният цикъл при Димово е тема от много години. В момента се правят разчети, за да разберем каква е необходимата сума да бъде завършен проектът. Има неизпълнени 400 метра от водния цикъл. Ако асфалтираме, без да е изпълнен проектът, затваряме водния цикъл. Експериментът "Орешарски" отклони страната ни от европейския път, но за нас е важно да възстановим стабилността", категоричен бе Цветан Цветанов.

Водещи

Най-четени