Цветанов за "семейните отношения" с Борисов: Не ми е близък роднина 29.09 | 20:44

Преди ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви: "Отношенията ни с Цветанов са като на бивши съпрузи, един ден той ще се върне"

От iNews.bg

Някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов, който преди дни учреди своята партия "Републиканци за България", заяви, че няма да се върне в ГЕРБ и че не вижда в Бойко Борисов близък роднина.

Преди ден лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви: "Отношенията ни с Цветанов са като на бивши съпрузи, един ден той ще се върне". Днес в предаването "Денят с Веселин Дремджиев" по ТV+ и TV1 Цветанов коментира: "Винаги много ясно съм отделял работата си от сферата на семейните отношения. Това, че съм се посвещавал на ГЕРБ в един минал период от живота си не означава, че в ГЕРБ съм търсил своето семейство. Няма как да привиждам в Борисов близък родственик".

Цветанов критикува председателя на парламента Цвета Караянчева за думите й в събота "Отиват, протестират срещу лошия Бойко, качват се на метрото и се прибират вкъщи. Ходи пеша, ходи пеша!". (цялото изказване на Караянчева може да видите тук).

"Недопустимо за председател на българския парламент е да има подобно отношение, защото всичко това, което е направено, е с общите усилия на българския и на европейския данъкоплатец. Подобни коментари само уронват престижа на парламентарната институция", заяви той.

Най-четени