Цветанов убеден: Няма нищо незаконно около имотите ми 22.03 | 12:31

Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията, обясни той

От iNews

Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно? След като проверките срещу мен покажат, че не съм извършил нищо незаконно – ще получа ли извинение. Това заяви пред журналисти във Велико Търново председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на партията. 

"Съвсем целенасочено два месеца преди изборите се прави компроматна атака срещу мен. Пределно ясно е, че всичко това ще се използва по време на кампанията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война срещу мен се превърна именно президентът Радев", коментира Цветанов и допълни, че докато не е приключила проверката – не е редно да получава присъди. Той подчерта, че не е придобил нищо на по-ниска цена.

Събитията от последните дни той определи като компроматна война и прогнозира, че тя ще продължи по време на цялата кампания за европейските избори, която започва през април. 

"Премиерът е прав в това да се ядоса, защото да се правят подобни компромати, обслужва само предстоящата европейска кампания. Самият факт, че се случва в навечерието на евровота, самият факт, че това се обслужва от политическите кръгове, го доказва", коментира той. 

"Напълно съм убеден, че няма нищо незаконно около моите имоти. Плащанията са направени по банков път, всичко е прозрачно. Сделката е публична, минала е и през агенцията по вписванията. Ако имам нещо да крия – щеше ли всичко да бъде толкова прозрачно", коментира той. 

Цветанов подчерта, че е изпълнил дълга си, спазвайки законите на Република България. Освен това призова и всички, които го нападат, да се замислят дали ще се извинят, когато проверките приключат и бъде доказано, че няма нарушения от негова страна.

Водещи

Най-четени