Черна неделя! Лошото време в страната взе жертва 26.10 | 09:27

Тялото на около 38-годишна жена е било намерено в района на село Росен

От Теодора Кокаланова

И този път потопът в Бургаско не се размина без жертви. Тялото на около 38-годишна жена е било намерено в района на село Росен, потвърдиха за iNews от пресцентъра на МВР. Вчера (25 октомври) в цялата Бургаска област беше обявено бедствено положение заради лошото време.

Дъждът за момента е спрял и водата е започнала да се отича, но бедственото положение остава. Тепърва ще се установява какви са щетите.

След операция, продължила цяла нощ, жената е била намерена удавена. Тя и мъжът ѝ са опитали да пресекат реката край селото, но приливната вълна ги е заляла. Мъжът се е спасил, но жената е била отнесена от водата. Сутринта е бил открит мъж, който се издирваше в зоната на вилно селище "Черниците".

От кризисния щаб съобщават, че в неизвестност остава мъж, чийто бус е бил открит в дере между поморийски села, в района на "Ченгене скеле". Предполага се, че той е слязъл да смени спукана гума. Той е видян за последно снощи около автомобила, след което следите му се губят.

Остава затворен пътят Бургас–Созопол. Затворен е и пътят Бургас–Средец. Може да използва обходният маршрут Средец–Черни връх–Тръстиково–Дебелт. Отворени са пътищата Бургас–Малко Търново и Бургас–Слънчев бряг–Варна. 

Водещи

Най-четени