Ясно е името на убития мъж в София 09.02 | 14:02

Убит е с два куршума в главата

От Мая Александрова

44-годишният убит тази сутрин мъж е Стоян Цветков. Той бе застрелян тази сутрин пред блок 380 в столичния квартал "Св. Троица”, съобщи БНР.

Двамата убийци са позвънили на входната врата на блока, като Стоян Цветков е слязъл да им отвори. В момента, когато той е отворил входната врата на помещението, те са открили стрелба по него. Мъжът е прострелян с два куршума в главата и е загинал на място.

Стоян Цветков е познат на полицията за притежание на наркотици и за трафик на акцизни стоки. Срещу него има образувано и досъдебно производство, като той е бил с наложена мярка "домашен арест”.

Продължава издирването на двамата мъже, които са открили стрелбата. Най-вероятно оръжие, с което е стреляно по Стоян Цветков, е пистолет, а мъжете са успели да избягат в посока към бившата сграда на следствието на "Майор Векилски”.

Полицията разпитва и очевидците. Повечето хора обаче разказаха, че не са чули и видели почти нищо. Около 09.30 часа са чули само няколко силни викове, като са помислили, че става въпрос за хора, които спорят за място за паркиране.

Водещи

Най-четени