Kulinar-ни изкушения от кухнята на 3Бей 08.10 | 17:21

Компанията може да се похвали с още един сайт - гастрономичeския шедьовър Kulinar.bg

От Диана Цветкова

Лятото си отива и по всичко личи, че вече трябва да изоставим така обичаните разходки в парка, бири на открито и повечето "outdoor" занимания.

И ако сивите новини от синоптичните прогнози помрачават настроението и предразполагат към заседяване пред домашния "огън", групата на 3Бей.БГ може да се похвали с едно слънчево попълнение – кулинарния сайт Kulinar.bg, който отскоро е част от портфолиото ни.

В новия ни гастрономически шедьовър може да намерите не само разнообразни рецепти за вкусни манджички, но и много полезни съвети, да обменяте идеи и опит с форумците или просто да качите любимата ви рецепта от кухнята на баба, за да разберат и другите колко ви бива.

Ако нямате идея какво да сготвите с наличните ви продукти, няма проблем, избройте ги и Kulinar.bg ще ви предложи варианти за вкусни гозби.

Чудили сте се какво искат да ви кажат старите готварски книги с "една чаена чаша" или колко точно е една унция? Е, със специалния конвертор повече няма да ви се налага да умувате много-много.

А ако сте регистриран в сайта, можете не само да предлагате свои ястия и да показвате снимки на вашите шедьоври, но да отбелязвате и запазвате любимите си рецепти и предпочитаните кулинари сред останалите членове на сайта.

И така, нека кълцането, варенето, пасирането и декорацията започнат сега. Успех в кулинарните изкушения!

Водещи

Най-четени