Без вода в "Овча купел I", с. Яна и Мало Бучино 18.12 | 08:48

Извършват се ремонти по водопроводната мрежа

От Диана Цветкова

Водоснабдяването в някои части на столицата ще бъде временно прекъснато днес, съобщават от "Софийска вода".

Заради реконструкция на уличен водопровод по ул. "Горица" в кв. "Овча купел І" се налага спиране на водоподаването от 10,00 до 22,00 часа днес. То ще засегне живеещите по ул. "Горица" от бул. "Цар Борис ІІІ" до ул. "Народен герой".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска, която ще бъде разположена на кръстовището на ул. "Горица" и ул. "Народен герой".

В село Яна, заради реконструкция на водопровод, вода няма да има от 10,00 до 22,00 часа. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа пред училището в селото ще бъде докарана водоноска.

Заради изграждане на водопроводна връзка между съществуващ и новоизграден на ул. "Бански път" в с. Мало Бучино, се налага  прекъсване на подаването от 10,00 до 17,00 часа.

Без вода ще са живеещите на ул. "Люлин", ул. "Бански път", ул. "Филип Костов" и ул. "Демокрация". Ако се наложи работите да продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурена водоноски, която ще чака на ъгъла на ул. "Бански път" с ул. "Филип Костов".

Водещи

Най-четени