Без изненади - сутрин ще има слънце, следобед - дъжд 25.06 | 07:00

Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в североизточните райони и по морския бряг по-ниски. В София - около 31°

От Цанка Донкова

Днес над страната ще бъде предимно слънчево, около и след обяд – горещо. Ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над Северна България. Там, главно в следобедните часове и през нощта срещу четвъртък, ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

В Дунавската равнина и Източна България ще се появи източен вятър, който по-късно през деня ще се ориентира от юг-югозапад и временно ще се усили. Максималните температури ще бъдат между 31° и 36°, в североизточните райони и по морския бряг по-ниски. В София - около 31°.

Атмосферното налягане ще продължи да се понижава и ще е по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще бъде предимно слънчево, в следобедните часове с купести облаци. Вероятността за валеж е малка. Ще духа силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24°, на 2000 метра – около 18°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността над северното крайбрежие. Там ще има превалявания, главно към края деня и през нощта срещу четвъртък. Вятърът ще бъде от изток, след обяд от югоизток – до умерен. Максималните температури ще са между 23° и 27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Температурата на морската вода е 21° - 23°.

Водещи

Най-четени