Внимавайте, ако сте се затъпили към Пазарджик 21.03 | 08:58

Има ремонти в района

От Кремена Бедерева

Движението на магистрала "Тракия" в област Пазарджик е ограничено заради ремонт на виадукта при 67-ми километър, съобщиха от МВР.

При извършване на първи етап от дейностите /ремонт в лявото пътно платно/ в посока от Бургас към София, движението на тежкотоварните автомобили над 12 тона, включително с ремаркета и полуремаркета, се пренасочва по алтернативен маршрут през Карлово.

На самия виадукт движението на автомобили се пренасочва двупосочно в платното Бургас - София. Там е въведено ограничение на скоростта до 120 км/ч. Затворено е движение по платното в посока София-Бургас. На магистрала "Хемус", в област София, също е въведена организация на движението. Причината е ремонт на виадукт "Бебреш" при 30-ти км.

Движението се извършва двупосочно в лявото платно. Препоръчва се в предпразничните дни и в последния празничен ден, пътуващите в посока Враца, Монтана, Видин да ползват пътя Мездра-Ботевград-Ребърково-Елисейна- Своге-София и пътя Околовръстен път София-Петрохан-Берковица-Благово-Монтана-Лом.

Затворени са проходите "Златишки" и "Върбишки", а "Дюлински" - само за товарни автомобили. Не се допуска преминаването на автомобили с тегло над 10 тона през проходите "Твърдишки", "Шипка" и "Вратник", а над 20 тона - през "Айтоски". На "Петрохан" товарните МПС трябва да са без ремаркета и полуремаркета.

Водещи

Най-четени