Временна организация на движението в центъра на София 07.07 | 08:43

Промените се налагат заради посещението у нас на Бенямин Нетаняху

От Андриян Георгиев

Въвежда се временна организация на движение в центъра и в други части на София, съобщават от Столична община. 

Промените в организацията на движението се налагат заради посещението на министър-председателя на Израел у нас Бенямин Нетаняху.

Забранени са престоят и паркирането на превозни средства на паркингите пред хотел "Шератон", както и на пл. "Света Неделя" и по ул."Съборна" - от ул. "Цар Калоян" до пл. "Св. Неделя".

От 7:00 ч. до отпадането на необходимостта се забраняват престоят и паркирането по бул. "Дж. Баучер" - между ул. "Златен рог" и бул. "Черни връх", ул. "Червена стена" -  между бул. "Черни връх" и входа на хотел "Кемпински", по ул. "Г. Вашингтон" - между бул. "Тодор Александров" и ул. "Цар Симеон", по ул. "Екзарх Йосиф" - между ул. "Цар Самуил" и бул. "Кн.  Мария Луиза", както и на паркингите на пл. "Княз Александър  Първи".

Забранява се влизането в двете посоки от 8:00 ч. до отпадане на необходимостта по ул. "Г. Вашингтон" - между бул. "Т.  Александров" и ул. "Екз. Йосиф", а от 12:00 ч. до отпадане на  необходимостта - по бул. "Дж. Баучер" - между бул. "Черни връх" и ул. "Златен рог". 

Водещи

Най-четени