Временно без движение по част от ул. „Братя Бъкстон” 19.03 | 08:49

Във връзка с изграждане на канализация и водопровод

От Андриян Георгиев

Временно се спира движението през кръстовището на ул. "Братя Бъкстон” с ул. "Вихрен”, съобщават от Столичната община.

Във връзка с изграждане на канализация и водопровод по бул. "Братя Бъкстон” от бул. "Тодор Каблешков” до ул."Българска легия” от 8 часа днес (19 март) до 24 часа на 30 март се забранява влизането на МПС-та през кръстовището на ул. "Братя Бъкстон” с ул. "Вихрен”.

От 4:30 часа днес до 4:30 ч. на 31 март тролейбусите по линия 2 ще се движат по скъсен маршрут до последната спирка в Борово.

Автобусна линия 63 ще се движи по променен маршрут. Автобусите, обслужващи линията, ще се движат в посока център от Бялата чешма по маршрута си до Околовръстния път, направо по Околовръстния път, до ул. "Александър Пушкин”, надясно по ул. "Александър Пушкин”, надясно по бул. "Цар Борис ІІІ” и по маршрута си.

В посока Бялата чешма автобусите ще се движат от бул. "Академик Иван Евстатиев Гешов” по маршрута си до кръстовището на бул. "Цар Борис ІІІ” с бул. " Братя Бъкстон”, направо по бул. "Цар Борис ІІІ”, наляво по ул."Александър Пушкин”, ул. "Иван Сусанин” и по бул. "Братя Бъкстон”. 

През времето на ремонта автобусите ще спират на всички съществуващи спирки, както и временни спирки на ул. "Иван Сусенин” и бул. "Акад. Иван Гешов”. 

Водещи

Най-четени