Временно без движение през Предела заради "Пирин пее" 04.08 | 09:34

Забранява се движението на товарни автомобили. Движението на леките автомобили ще се пренасочва през обходния път от бензиностанция “Петрол” до разклона за местността “Шипоко”

От Андриян Георгиев

Въвеждат се временни ограничения на движението във връзка с провеждането на събора за народно творчество "Пирин пее", в местността "Предела", съобщиха от МВР-Благоевград.

Ограниченията ще са в сила днес (4 август) и утре. Тя са за времето до 23 ч. днес и от 8:30 до 20 часа утре.

Забранява се движението на товарни автомобили.

Движението на леките автомобили ще се пренасочва през обходния път от бензиностанция "Петрол” до разклона за местността "Шипоко”.

Товарните автомобили, превозващи нетрайни и бързоразвалящи се продукти, както и автобусите ще бъдат пропускани през "Предела” с ескорт от полицейски мотоциклети и автомобили.

За осигуряване на добър обществен ред и сигурност е създаден временен щаб на МВР–Благоевград, който ще функционира денонощно за времето на провеждане на събора и ще се намира на път II – 19 в местността "Предела”, под стария ресторант. Телефони за връзка с щаба 0747/ 80 206, 80 207, или 112.

Полицията препоръчва гражданите да проявяват бдителност към личните си вещи и документи, както и собствените превозни средства. При установяване на изоставени пакети и други багажи, да се сигнализира незабавно на горепосочените телефони или на място в щаба.

Водещи

Най-четени