Въоръжете се със здрави нерви на Ботевградско 23.05 | 08:23

Ремонтни дейности ще затруднят движението

От Теодора Кокаланова

Въвежда се организация на движението във връзка с ремонт на бул. "Ботевградско шосе" от ул. "Летоструй" до столичен Околовръстен път, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

От 23 май до 8 юни се въвеждат следните промени: - променя се посоката на движение на входящата пътна връзка от бул. "Ботевградско шосе" към бул. "Владимир Вазов" за идващите от посока център в изходяща от бул. "Владимир Вазов" към бул. "Ботевградско шосе" в посока столичен Околовръстен път.

Забранява се влизането на превозни средства по южното пътно платно на бул. "Владимир Вазов" между ул. "61" и бул. "Ботевградско шосе". Движението на превозните средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно - две ленти за входящото движение посока център и една лента за изходящото движение посока столичен Околовръстен път. 

От 04:30 часа на 23 май 2014 г. до 24.00 часа на 08 юни 2014 г. се променя маршрута на следните линии на градския транспорт: - автобусна линия №78 ще се движе по маршрут – в посока кв. "Враждебна"- от Автостанция "Изток" по бул. "Ботевградско шосе", по дясната връзка на пътния възел при кв. "Враждебна", наляво по ул. "46", наляво по ул. "8" до автобусното ухо в кв. "Враждебна" и обратно по същия маршрут; - автобусна линия №119 – линията се движи по маршрута си без промяна, като в посока кв. "Ботунец" спазва въведената временна организация на движение в лявото пътно платно на бул. "Вл. Вазов" от ул. "61" до бул. "Ботевградско шосе". 

Измества се спирка сервиз "Изток" в посока бул. "Ботевградско шосе" преди зоната за престрояване на кръстовището на бул. "Вл. Вазов" с ул. "61", информира агенция "Фокус".

Водещи

Най-четени