До 13 часа е забранено паркирането на пл. "Народно събрание" 28.10 | 09:14

Въвежда се временна организация на движението в района. Причината - протестен митинг-шествие

От Любомир Тасев

Заради протестно шествие на студентите се въвежда временна организация на движението на пл. "Народно събрание", съобщи пресцентърът на Столичната община.

От 7.00 до 13.00 ч. се забраняват престоят и паркирането на превозни средства на площада, а от 11.00 до 13.00 ч. - влизането в двете посоки по ул."Цар Шишман" между ул."Аксаков" и пл."Народно събрание", както и по бул."Цар Освободител" между бул."В. Левски" и ул. "Г.С. Раковски" - само при необходимост и по преценка на "Пътна полиция-КАТ".

Сборен пункт на участниците в протестния митинг-шествие е от 10.00 часа в градинката при пилоните на НДК. Шествието ще започне от 10.30 часа по маршрут от НДК по бул."Витоша", бул."Кн.Мария Луиза", пл."Независимост" до сградата на Народното събрание на пл. "Независимост" извън зоната за сигурност с провеждане на кратък митинг и оттам по бул."Цар Освободител" до пл."Народно събрание" и до Софийския университет без да се пречи на движението на пътните превозни средства и колите на масовия градски транспорт.

Закриват се паркинг "Синя зона" и "служебен абонамент" на пл. "Народно събрание".

Най-четени