Жителите на "Манастирски ливади" остават без вода 27.08 | 08:03

Причината е реконструкция на столичен водопровод

От Гергана Златкова

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Българска легия” кв. "Манастирски ливади-запад” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Родопски извор”, ул. "Майстор Алекси Рилец”, ул. "Българска легия”, ул. "Ралевица”. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на ул. "Родопски извор” ъгъла с ул. "Българска легия”. 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Днес и утре 28 август във връзка с извършване на строително-монтажни работи в Пречиствателна станция за питейни води "Бистрица” се налага спиране на водоподаването на клиентите на "Софийска вода” от 8.00 часа до 10.00 часа и утре от 7.00 часа до 9.00 часа; вилна зона "Герена” (Бункера). 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Водещи

Най-четени