Къде в столицата вода няма да има 20.02 | 07:40

Вижте кои са засегнатите от прекъсването на водата

От Теодора Кокаланова

"Софийска вода" ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщават от дружеството. Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа в района на ж.к."Слатина", бл. 62, бл. 63, бл. 57, бл. 58, бл. 53, бл. 54; ул."Гео Милев" 60.

Заради с монтаж на спирателни кранове на ул. "Лазар  Михайлов" в кв. "Бенковски" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа в района на улиците "Лазар Михайлов", "Родна песен", "Горна махала", "Яшарица" и "Родолюбие".

Демонтаж на спирателен кран на ул. "Десислава" в кв. "Бояна" ще прекъсне водоподаването от 11.00 до 18.00 часа по ул."Герганица" от ул."Орешарска" до ул. "Байкал", ул."Орешарска", ул. "Десислава", ул."Скакавица".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Водещи

Най-четени