Къде няма да има вода в София? 11.04 | 07:01

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в части на столицата

От Кремена Бедерева

"Софийска вода" ще прекъсне днес водоснабдяването в части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение по ул. "Елисавета Багряна" в кв. "Гео Милев" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа в района на ул. "Владимир Башев" по ул. "Елисавета Багряна" от ул. "Георги Павлов" до бул. "Шипченски проход"; по бул. "Шипченски проход" от ул. "Светлоструй" до ул. "Николай Коперник".

Заради подмяна на пожарен хидрант по ул. "Рилски езера" в кв. "Хладилника" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа по ул. "Рилски езера" от ул. "Кишинев" до ул. "Христо Ценов".

Във връзка с изпълнение на инвестиционна програма за изграждане на главен канализационен клон по ул. "Бор" в кв. "Симеоново" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа по ул. "Венец" от ул. "Симеоновско шосе" до ул. "Панорама"; по ул. "Симеоновско шосе" от ул. "Крайречна" до ул. "Витошки езера".

Заради разкриване на уличен водопровод на ул. "Трифон Кунев" в кв. "Витоша" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:30 часа по ул. "Емануил Попдимитров" от ул. "Ангел Каралийчев" до ул. "Трифон Кунев", ул. "Трифон Кунев".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата. Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация на телефон 0700 12121 или на адрес в интернет www.sofiyskavoda.bg.

Водещи

Най-четени