Нищо особено! Облачно и сравнително топло ще е днес 25.01 | 07:59

Максималните температури ще са между минус 1 и 6 градуса

От iNews.bg

В средата на седмицата лекото затопляне продължава, но това ще е само до петък. В края на работната седмица се очакват доста ниски нощни температури. Но дотогава можем да се радваме на максимални стойности между минус 1 (за София, Велико Търново, Плевен и Русе) и 6 градуса (Сандански). Положителни ще са стойностите и по морето, но там ще са само с градус над нулата.

Времето над страната ще бъде предимно облачно и на отделни места в Южна България ще превали слаб сняг. Разкъсвания на облачността ще има над северните райони. Вятърът ще е слаб, в Източна България до умерен от североизток.

В планините ще е облачно и главно в Родопите ще превалява сняг. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около минус 2 градуса, а на 2000 метра - минус 7 градуса.

Над Черноморието ще бъде облачно, с умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 1-2 градуса, а тези на морската вода - 3-4 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Водещи

Най-четени