Нова порция нерви на пътя - ето кои кръстовища трябва да избягвате 23.09 | 19:53

Променят движението заради ремонти

От Теодора Кокаланова

Въвежда се организация на движението поради ремонт по ул. "Паренсов" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", съобщиха от пресцентъра на Столична община. До 14 октомври 2014 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, престоят и паркирането по ул. "Паренсов" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви". 

Ремонтни дейности ще наложат промени в движението и по ул. "Бяло море" между бул. "Княз Ал. Дондуков" и ул. "Стара планина". До 1 октомври 2014 г. се забранява влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства в западната част от пътното платно на ул. "Бяло море" между бул. "Княз Ал. Дондуков" и ул. "Стара планина". Движението на превозни средства се извършва двупосочно в останалата част от пътното платно на улицата в същия участък.

До 28 септември 2014г. се забранява влизането на пътни превозни средства в локалното пътно платно пред Централна жп гара. Закрива се таксиметровата стоянка от северната страна на локалното пътно платно пред Централна жп гара.

От 29 септември 2014г. до 24:00 часа на 31 октомври 2014г. движението на превозни средства ще се извършва по локалното пътно платно пред Централна жп гара при стеснени пътни условия. За този период се закриват местата в режим на платено паркиране "зелена зона", допълват от Столична община. 

 

Водещи

Най-четени