Ограничения в движението в центъра на столицата 03.05 | 07:17

В София ще има промени в движението във връзка с посещението на Ханс Алтхер, председател на Камарата на Кантоните при Федералния парламент на Конфедерация Швейцария

От Кремена Бедерева

В София ще има промени в движението във връзка с посещението на Ханс Алтхер, председател на Камарата на Кантоните при Федералния парламент на Конфедерация Швейцария, съобщават от Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 7.00 до 10.30 часа на ул. "Оборище" между ул. "Г.С.Раковски" и ул. "Дунав".

Закриват се и базарите за художествени произведения. Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства от 8.00 до 14.00 часа на ул. "Шипка" между ул. "Васил Априлов" и ул. "Проф. Асен Златаров", от 14.00 часа до отпадане на необходимостта - на ул. "Шипка" между ул. "Кракра" и ул. "Сан Стефано", до 4 май - пред паркинга на хотел "Радисън Блу".

При необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР от 9.30 до 10.30 часа може да бъде забранено влизането на превозни средства в двете посоки по ул. "Оборище" между ул. "Раковски" и ул. "Дунав".

Центърът за градска мобилност ще закрие паркинг "синя зона" и "служебен абонамент" на посочените места през определените часове.

Най-четени