Променят разписанията на 2 крайградски пътнически влака 19.07 | 07:20

Причините за временното изменение в разписанията на тези влакове са ремонтни дейности по железния път

От Кремена Бедерева

"Холдинг Български държавни железници” ЕАД въвежда временни промени в разписанията на два крайградски пътнически влака, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Днес и утре включително ще бъдат въведени временни промени в разписанията на два крайградски пътнически влака на "Холдинг Български държавни железници” ЕАД.

Причините за временното изменение в разписанията на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура” ще извършва в участъка между гарите Реброво и Курило.

На 19-ти юли крайградският пътнически влак № 20203 от София за Мездра, който обичайно заминава в 07:45 ч., ще тръгва от Централна гара София с 14 минути по-късно от редовното си разписание, т.е. в 07:59 ч. В гара Мездра влакът ще пристига в 10:16 ч.

На 19-ти и 20-ти юли крайградският пътнически влак № 20221 от София за Лакатник, който обичайно заминава в 11:20 ч., ще тръгва от Централна гара София с 22 минути по-късно от редовния си график, т.е. в 11:42 ч. В гара Лакатник влакът ще пристига в 12:54 ч.

За подробна информация клиентите на "Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Най-четени