Ремонти налагат ограничение на движението по софийска улица 24.07 | 21:55

Става дума за ул. "Скопие"

От Андриян Георгиев

Във връзка с временна организация на движението по велоалеята по бул. "Рожен” и бул. "Княгиня Мария Луиза” за преасфалтиране на източното пътно платно на ул. "Скопие” между бул. "Рожен” и ул. "Подп. Калитин”-Етап ІІ до 24 часа на 15 август 2012 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по източното пътно платно на ул. "Скопие” - между бул."Рожен” и ул."Подп. Калитин”, като движението се извършва двупосочно в западното пътно платно на ул. "Скопие” в посочения участък, съобщават от Столичната община.

Забранява се и левия завой от бул. "Княгиня М. Луиза” към ул. "Скопие”.

До 4:30 часа на 16 август ще бъде променен маршрута на тролейбусна линия № 5 в посока V-та градска болница – от кръстовището между ул."Подполковник Калитин" и бул."Ген. Н. Столетов", надясно по бул."Ген. Н. Столетов", надясно по бул."Княгиня Мария Луиза" и по маршрута си в посока ж.к."Младост".

Променя се и маршрута на автобусни линии №№ 77 и 82, както следва: в посока пл. "Централна гара” – от кръстовището между ул."Подполковник Калитин" и ул. "Скопие", направо по ул. "Подполковник Калитин", наляво по бул. "Ген. Н. Столетов", надясно по бул. "Княгиня Мария Луиза" и по маршрутите си.

В посока, съответно ж.к. "Западен парк” и ж.к. "Люлин”- 5 – от кръстовището ул. "Опълченска" - ул. "Охрид" наляво по ул. "Охрид”, направо по ул. "Подполковник Калитин" и по маршрутите си.

Разкрива се временна спирка на ул. "Подполковник Калитин" между ул. "Скопие" и ул. "Вишовград”. 

Водещи