Ремонтите в София пак налагат промени в движението 25.04 | 18:01

Вижте къде ще има временна организация, за да избегнете задръстванията

От Цанка Донкова

Столичната община въвежда временна организация на движението заради ремонта на релсовия път на бул. "България", съобщават от пресцентъра на общината.

Ограничава се движението на половината от кръстовището на бул. "България" с бул."Тодор Каблешков и бул. "България" с бул. "Гоце Делчев" от 8 часа на 26 април до 24 часа на 30 април - северна страна. Движението на пътните превозни средства ще се осъществява в южната половина на кръстовищата.

От 8 часа на 1 май до 24 часа на 5 май се ограничава движението на половината от кръстовището на бул. "България" с бул. "Тодор Каблешков и бул. "България" с бул. "Гоце Делчев" - -южна страна. Движението ще се осъществява в северната половина на кръстовищата.

В същото време стана ясно още, че се удължава до 1 май забраната за влизане на пътни превозни средства в двете посоки по ул. "Владайска река” между ул. "Индустриална” и пл. "Сточна гара”.  Строителят се задължава да постави необходимите пътни знаци, съгласно одобреният проект за временна организация на движението, поддържането им и възстановяване на съществуващата организация на движение, след завършване на строителните работи .

Водещи

Най-четени