Спират водата в голям столичен квартал 03.01 | 08:05

Причината е подмяна на пожарен хидрант

От Гергана Златкова

 Във връзка с подмяна на пожарен хидрант по ул. "Иван Вазов” в град Банкя се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в някои райони на града, съобщиха от дружеството. Спирането се налага в: -гр. Банкя централна част между ул. "Цар Освободител", ул. "Варна", ул. "Христо Смирненски"  -карето между ул. "Цар Симеон", ул. "Търнов рид", ул. "Рила", ул. "Иларион Макриополски" -Кв. "Вердикал" -Местност Старо село.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска разположена пред община Банкя и на площада на кв. "Вердикал". 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 и на интернет сайта на дружеството (www.sofiyskavoda.bg). "Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Водещи

Най-четени