Спират водата в някои квартали заради ремонти 21.02 | 07:59

Прекъсването на водоснабдяването няма да е за повече от 12 часа

От Гергана Златкова

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Днес във връзка с пресвързване и направа връзка на новоизграден уличен водопровод със съществуващ на бул. "Цар Борис ІІІ”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на: 

По бул. "Цар Борис ІІІ” (източен локал) от ул. "Чучулига” до ул. "Тодор Каблешков”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Чучулига” ъгъла с ул. "Майор Горталов”.

Днес във връзка с подмяна на неработещи спирателни кранове на ул. "Преслав”, ул. "Пирот” гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района :

По ул. "Юрий Гагарин” от ул. "Витоша” до ул. "Христо Смирненски”, по ул. "Витоша” от ул. "Юрий Гагарин” до ул. "Янтра”, ул. "Преслав”, ул. "Мадара”, ул. "Ахелой”, ул. "Янтра”, ул. "Гергина”, по ул. "Пирот” от ул. "Христо Смирненски” до ул. "Юрий Гагарин”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Юрий Гагарин” ъгъла с ул. "Ахелой”.

Водещи

Най-четени