Част от столичани остават без вода 27.11 | 07:02

Засегнати ще са части от центъра, кв. "Гевгелийски" и ж.к. "Дружба" 2

От Андриян Георгиев

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

Заради подмяна на уличен водопровод и монтаж на спирателен кран на ул. "Лайош Кошут”, днес (27 ноември) ще бъде спряна водата от 9 до 21 часа на домакинствата, живеещи в района на ул. "Лайош Кошут”, ул. "Шандор Петьофи”, ул. "Дукатска планина” и бул. "Пенчо Славейков".

Ако работите продължат над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. "Лайош Кошут” и бул. "Пенчо Славейков”.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. "Мачуково” в кв. "Гевгелийски”, се налага спиране на водоподаването от 10 до 18 часа на хората, живеещи в района на ул. "Сава Михайлов”, ул. "Иван Карасулски”, ул. "Богданци” и ул. "Мировци”.

При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на ул. "Мачуково” до Т-маркет.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. "Витоша” днес ще бъде спряна водата от 10 до 18 часа на клиентите на "Софийска вода” живеещи в района на бул. "Витоша”, бул. "Патриарх Евтимий”, ул. "Княз Борис І” и бул. "Ген. Скобелев”.

При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: бул. "Витоша” и бул. "Ген. Скобелев”

Днес заради подмяна и монтаж на спирателни кранове в ж.к. "Дружба 2”, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на домакинствата, живеещи от бл. 202 до бл. 228, както и на бул. "Цветан Лазаров” - от №100 до №130. 

При необходимост от продължаване на работите над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски при 68 СОУ и 85 ОДЗ.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.

Водещи

Най-четени