Части от София остават без вода 27.03 | 07:23

Ремонти в различни части награда ограничават водоподаването

От Диана Цветкова

Водоподаването в няколко района на столицата ще бъде прекъснато днес заради планирани ремонтни работи, съобщиха от "Софийска вода".

Заради реконструкция на уличен водопровод в район "Оборище" между 9:00 и 18:00 часа вода няма да имат живеещите в района на ул. "11-ти август” – от ул. "Цар Симеон” до ул. "Св. Св. Кирил и Методий” , по ул. "Г.С. Раковски” – от ул. "Цар Симеон” до бул. "Сливница”, по ул. "Дунав” – в участъка от ул. "Искър” до ул. "Св. Св. Кирил и Методий”, и по ул. "Екзарх Йосиф” – от ул. "Чумерна” до ул. "Дунав”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Дунав” и ул. "Цар Симеон”.

Във връзка с реконструкция на водопровод по ул. "Цар Иван Асен ІІ” се налага спиране на водоподаването в жк. "Яворов” от 9:00 до 18:00 часа.

Ще бъдат засегнати живеещите по ул. "Цар Иван Асен ІІ” – от ул. "Загоре” до ул. "Виктор Юго”, по ул. "Загоре” – от ул. "Цар Иван Асен ІІ”, и по бул. "Цариградско шосе”. При необходимост, на кръстовището на ул. "Цар Иван Асен ІІ” и ул. "Загоре” ще има водоноска.

От 9.00 до 21.00 часа вода няма да има в част от "Малинова долина", заради подмяна на спирателен кран. Ще бъдат засегнати живеещите в района на Околовръстния път – от отклонението за лифта "Симеоново” до бул. "Братя Бъкстон”, както и жителите на кв. "Кръстова вада”, "Манастирски ливади” – в района около газостанцията на бул. "Луи Аиер”, по бул. "Симеоновско шосе” – между ул. "Околовръстен път” и ул. "Иван Странски” и в кв. "Витоша” – ж.к. "Макси” и ж.к. "Градина”.

С понижено налягане от 9.00 до 21.00 ще бъдат клиентите, живеещи в района на кв. "Горна баня” – между бул. "Н. Петков”, ул. "Бойчо Бойчев”, ж.п. линията София – Перник и м. Подлозище. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа пред блок 29 в "Малинова долина” ще бъде разположена водоноска.

Водещи

Най-четени