Добрев: Взеха главата на Росен Желязков, за да потулят връзката между Асен Василев и контрабандистите 25.04 | 20:45

Всъщност, колко пудела са необходими за да пренесат пачките на финансовия министър? Той не ги познавал тия контрабандисти... Да бе, да!

От iNews

Знаете ли защо ПП поискаха на формално основание оставката на Росен Желязков? Заради кризисен ПР. Перфектен кризисен ПР! Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по енергетика Делян Добрев. 


Припомняме, че вчера от ПП-ДБ внесоха искане за оставката на председателя на НС Росен Желязков.

Днес той бе отстранен от поста. 

Ето какво още пише Добрев по темата: 

"Какво стана вчера? Стана ясно, че контрабандистите Марин и Стефан са ходили на крака в кабинета на Асен Василев в МФ цели 3 пъти! Били са съпровождани от личния шофьор и охранител на Асен Василев, без да се записват в регистъра на входа. Какво са правили при Асен Василев? Носили ли са нещо, вземали ли са нещо, той ли ги е запознал с Банкова (обвинената шефка на митниците) или те са му я предложили? Ако за главния секретар Коцев има часовник, какво ли ще има за финансовия министър? Може би пудел? Или пудел с пачки?

Всъщност, колко пудела са необходими за да пренесат пачките на финансовия министър? Той не ги познавал тия контрабандисти... Да бе, да!

Те са влизали в министерството 3 пъти с личния му шофьор сигурно само, за да ползват тоалетната. Групово! 3 пъти! Та, скъпи приятели, поискаха и взеха главата на Росен Желязков, за да потулят връзката между Асен Василев и контрабандистите.

Медиите захапаха кукичката и темата се потули. Надявам се обаче от компетентните органи да не спят и тази воняща история да се разрови до дъно (или по-скоро до върха)".

Водещи

Най-четени