Николай Витанов счупи глупомера на милиони парченца: Заговори за импотентна, ч*киджийска любов 14.12 | 12:10

Наглият и безсрамен професор-математик Николай Витанов отново не съумя да удържи уличните емоции, бушуващи в душата му. И им даде воля

От iNews.bg

Наглият и безсрамен професор-математик Николай Витанов отново не съумя да удържи уличните емоции, бушуващи в душата му. И той им даде воля, както гамен се отпуска и чупи прозорци наред и навред. Вижте поредните словоблудства на Николай Витанов на страницата му във Фейса:

"Гледате ли, гледате ли Кукленото шоу? Посред нощите демонтират паметника на съветската армия, а полицията ги пази от "народната любов". Но я да видим какво е казал Маркс за любовта" - с тези думи математикът проф. Николай Витанов започна своя ежедневен анализ, в който коментира случващото се на българската политическа сцена, както и международните събития.

"Карл Маркс (ден 11)

… Ако обичате, без да предизвиквате любов в замяна – тоест, ако вашата любов като любов не произвежда реципрочна любов; ако чрез живо изразяване на себе си като любящ човек не се превърнете в обичан човек, тогава вашата любов е импотентна.…

Импотентна любов - точно казано. Уж ви обичат. Летящи костенурки, арчици от Али експрес, бъчвички пред Алексъндър Невски. Куклено шоу, плод на нашмъркана любов.

Импотентна работа, казва Маркс. Тръгнали паметник да махат, пак в името на любовта, а там полицай до полицай да ги пази. Импотентна работа, казва Маркс.

Но какво се чудите – тя цялата работа им е импотентна. Затова не се чудя, като прочетох, как един умен и красив изпитал – цитирам "чикиджийска радост” от демонтажа на паметника. А-ха-а-а, ето как ще ги различаваме. Просто въвеждаме нова титла – вместо хаджи еди кой си – чикиджи еди кой си. Например – вместо Хаджи Христо – Чикиджи Христо. И всичко се идва на мястото. Чикиджии ни представят нашмъркана импотентна любов в Кукленото шоу.

Но чакайте малко. Нашмърката импотентна чикиджийска любов от Кукленото шоу е явлението. А каква е същността зад явлението. Защо толкова ви отвличат вниманието?

Първо с "Пирогов”, после с паметника на Съветската армия. Какво искат да не забелязвате? Промените в конституцията не искат да забелязвате, разбира се, затова са пуснали Кукленото шоу на макс.

Граждани на чужди държави, клели се във вярност на чужди държави, ще идват да ни управляват. Какво качество имат тези граждани, вече видяхме. Импотентната им любов вече почувствахме.

Писах ви, пиша ви и пак. Скоро ще се появи поименен списък на националнте предатели. И това ще са тези, които ще прокарат тази помяна в конституцията. И ви писах, че списъкът ще си има водач. Явление – мазна баничка, същност - тотална некадърност, слагачество, наведеност такава, че носът оре земята. Опит да ни залее с импотентна любов. Има ли по-жалко нещо от това?

С две думи – Маркс ни казва, че идват времената на чикиджийската радост и импотентната любов. Обскурация, дето казва Гумильов. В племето на страхливите субпасионари. Които нямат акъл да видят какво ще е утре и вдигат лозунга "Живей сега”. Тъй, де, живей днес, че утре някой може да прекрати чикиджийската радост и импотентната любов.

Стига с Маркс за днес, караме нататък

Напред към войната в Газа. Тук за никаква любов не може да става дума. Израел иска да изгони палестинците. Палестинците искат да избият евреите.

Над всичко това летят политически херувимчета и серафимчета и каканижат за мир. Херувимчетата и серафимчетата са за отвличане на вниманието. Който ги пуска от клетката да демонстрират импотентната си любов към евреите и палестинците (Маркс е точен, нали?) много добре знае, че политиката е продължение на войната с други средства.

Тоест, пак се върви към това което искат едните – да изгонят палестинците или което искат другите – да изтрепят евреите. Та, гледайте Кукленото шоу на импотентната диплометическа любов в Близкия изток. Явление – мазна баничка. Същност – тотално некадърност. В земите на Хаджилъка (Е, в земите на Чикиджилъка е малко по-добре. Все още.)

И като махнем завесата на импотентната любов, какво виждаме? Инфраструктурата на Газа се срутва систематично от израелската армия. Палестинското население тича насам-натам, за да се спасява. Десетки хиляди убити.

Дълга война. Израелската армия има бойна готовност на запасняците на ниво корпус, т.е., готова е за масивни действия в цялата Газа, че и на други места. Тъй, че, очакваме интензификация на конфликта в Газа с възможното му разширяване към западния бряг на река Йордан и по посока на Ливан.

Не прилича на Хаджлък, нали така? Е, ама какво чакате след 70 години дипломатически чикиджилъци и импотентна дипломатическа любов? Е как какво. На теория – мазна баничка като явление. Същност зад явлението – тотална некадърност и неспособност да се разреши проблемът. И летят херувимчета и серафимчета и каканижат за мир. Импотентна любов.

Завесата пада за Коледа. Догодина – пак от същото – импотентна любов, докато десетки хиляди умират в Газа. Тъй де - политиката е продължение на войната с други средства. В това вярва Витанов.

Стига толкова по това за днес.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за корона вируса.

Прогноза – няма да има препълване на болниците . Валидност – вече 505 дни.

16 месеца са 488 дни. Над 16 месеца валидност тук значи. Не е зле. Никак не е зле. 17 месеца са 518 дни. Броячът върти.

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 608 дни. 20 месеца са 609 дни. Броячите въртят. Като дойдат следващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

608 дни валидна прогноза. Утре броячът ще навърти 20 месеца. Проклетата прогноза – още е валидна. Броячите си въртят, рекордите се увеличават. Да му мисли, който ще трябва да ги подобрява.

Знете какво трябва да правите. Вършите си работата спокойно, спазвате елементарните предпазни мерки и гледате да не се получи вторичен пик до идващите празници. И да се получи, няма да е голям, понеже се справяте добре и празниците се очакват да са спокойни.

Е, днес сме вече 13-ти декември. Прогнозата за спокойни коледни и новогодишни празници се сбъдва. До празниците има по-малко от 2 седмици.

Та така.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас", написа проф. Витанов в личния си фейсбук профил.

Водещи

Най-четени