Пожарникар №1 на годината: Наглеци! Мрем преди 50 16.11 | 10:14

Красен Властанов, избухна в социалната мрежа Фейсбук. Той написа остър текст, с който обяснява, че застава зад исканията на полицаите за по-високи заплати

От iNews.bg

Избраният за пожарникар №1 на годината у нас - Красен Властанов, избухна в социалната мрежа Фейсбук. Той написа остър текст, с който обяснява, че застава зад исканията на полицаите за по-високи заплати.

ЕТО КАКВО НАПИСА ВЛАСТАНОВ 1:1:

СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ

СФСМВР с огромно възмущение приема мотивите по предложение за изменение и допълнение на законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2021 г. с рег. №054-04-253/13.11.2020 г., внесено от група народни избраници до комисията по бюджет и финанси на 44-тото Народно събрание. Коригирането на суми за месечни добавки, за всички деца и връщане на подоходния критерий, по един безогледен начин е обяснено с осигуряването на допълнителен ресурс за медицински работници и служители на МВР. След като ръководството на държавата забрави една цяло министерство – на вътрешните работи – изваждайки го от държавните структури, работещи по ограничaване и преодоляване на последствията от пандемията, в свое постановление за увеличение на основните месечни възнаграждения на служители в тях, сега ставаме свидетели на директен опит, вследствие на нашия справедлив гняв, изразен в абсолютно законни протестни действия, служителите на МВР да бъдат директно противопоставени на една минимална социална придобивка по отношение бъдещето на България- децата! Ние, служителите на МВР, сме родители и граждани! Ние, като представители на служители в МВР, сме в правото си да потърсим сметка за тази нелепа провокация и пореден удар върху имиджа на работещи в сектор "Сигурност”! Ние, като представители на служители в МВР, не сме съгласни в това противопоставяне да бъдат въвлечени и медицинските работници, които в момента правят и невъзможното, на работното си място, за да лекуват българските граждани! Ние, като представители на служители на МВР, имаме достойнството да поискаме незабавно извинение от вносителите на текста и им предлагаме да напуснат Народното събрание на Република България! Такова поведение е крайно неразбираемо за нас и надхвърля представата ни за хора, призвани и избрани да представляват!

Водещи

Най-четени