Проф. Слатински: Интелектуално ограничен човек е председател на Парламента! Душата ми е стон 12.09 | 09:30

Отдавна съм спрял да следя симпатичната някога ТВ "Европа", ама "Работническо дело" ряпа да яде пред нея, пише известният преподавател32

От iNews.bg

Наистина много рядко гледам телевизия, но очаквайки обаждане от възрастен роднина на домашния телефон, започнах да превъртам каналите и за нула време бях потресен цели четири пъти:
1. Не можах да повярвам, че е възможно толкова ограничен интелектуално човек да е председател на парламента! Нали не ги следя тези, представа си нямах за нивото на мисленето и говоренето на тази! Душата ми е стон...
2. Отдавна съм спрял да следя симпатичната някога ТВ "Европа", ама "Работническо дело" ряпа да яде пред нея!! Интересно, умните млади хора там не се ли чувстват обидени и засрамени от бруталната и безогледна про-властова пропаганда, която ги карат да вещаят. Млади хора, това ще ви остане в СиВи-то като петно в биографията за цял живот, пазете си честта и името! Някой ден, когато някои от тези, които сега венцехвалите бъдат осъдени за корупция и злоупотреба с власт или се превърнат в нарицателни за недемократи и непочтени политици, как ще отмивате това петно?
3. Убийствено елементарна е логиката на властта - ако някой в ЕС каже нещо дребно като добро за тях, те ликуват до небесата: ЕС признава успехите ни! Но ако в ЕС започнат ежедневно да отправят жестоко правдива критика за делата им, те надуват рупора до откат - това са някави соцкомплекси, че Европейският съюз е като Съветския съюз и може отвън да ни съди и да ни се меси във вътрешните работи!
4. Добре, гербаджиите в Монтана се изложили с китайската магистрална инфраструктура - има грешка, има и прошка. Но те - не! Някакъв техен пуяк надува сякаш е в любовен период шия, пъне розови бузки и по гръб не пада, нагло, та знае ли се - не било грешка, защото те в Герб само такива чудеса правили, само подобни проекти реализирали! Господи, дето викаше някога странният наш пернишки седесар чичо Гришата - нЕма да има оправия в България докато властта е като крокодила - по-проста е от главата до опашката, отколкото е самозабравила се от опашката до главата!

Водещи

Най-четени