Годеницата на победителя от „Хелс Китчън“ Лъчезар Чоткин е категорична, че не използва фотошоп 14.06 | 16:45

Камелия дори продава изготвен лично от нея хранителен режим, с който гарантира отслабване на своите последователи

От iNews.bg

Годеницата на победителя от "Хелс Китчън" Лъчезар Чоткин е категорична, че не използва фотошоп, за да изглежда слаба, а наистина е успяла да се втали. Камелия дори продава изготвен лично от нея хранителен режим, с който гарантира отслабване на своите последователи. Диетата струва 50 лева, пише Интриги.бг.

Припомняме, че тези дни Камелия, която също участваше в кулинарното шоу, изненада феновете си с коренно различна визия. Изцяло вталена и със скулесто лице, кулинарката бе обвинена, че е обработвала снимките си допълнително, за да изглежда с 20 кг по-слаба.

"От една години насам правя проби върху себе си. Режимът е лично мой, аз съм го създала и се храня по него всеки ден и отслабвам. Балансиран е и изпробван лично върху мен", разказва Камелия, оставяйки впечатление, че се има за опитно зайче.

Диетата на Камелия обаче не е безплатна. Затова тя агитира своите последователи да й пишат на мейл, за да им даде насоки и начин на плащане.

Това подразни потребителите, които недоумяват откога пухкавелката е станала сертифициран диетолог и защо се смята за отслабнала.

Факт е, че годеницата на Чоткин не предлага снимки от типа "преди и след", както правят повечето мотиватори в мрежата. Дори напротив – на фотосите си в Инстаграм Камелия се старае да се снима от кръста нагоре или така, че да прикрива тлъстинките.

Водещи